111111 Bali - Mastery Retreat: Reevolutia Noilor Stari si Emotiilor | Adinkarela

Bali - Mastery Retreat: Reevolutia Noilor Stari si Emotiilor

Romanian

In fiecare tabara suntem tot mai multi. Cei care se reunesc cauta cu fermitate si dedicatie o dezvoltare personala diferita. Aici inveti sa fi utili in procesul evolutiv propriu si pentru a-i putea ajuta eficace si eficient pe cei care doresc sa evolueze cu adevarat.

De toate acestea te poti bucura si tu, asa ca alatura-te echipei noastre de cutezatori ai timpului prezent, in aceasta escapada de 10 zile intr-un Resort privat din exotica insula Bali, Indonezia.

Este un loc ideal pentru a te conecta cu tine insuti si cu Constiinta Suprema care sunt maestri tai reali, pentru a experimenta noile tehnici si metode interzise pana acum.

Timp de 10 zile vei experimenta noi tehnici si exercitii intensive care te vor elibera de arhivele negative care corespund acestei etape si care te-au afectat pana acum, pentru a putea accesa nivele mai elevate de constiinta si evolutie.

In fiecare zi vei avea oportunitatea de a te cunoaste mai mult, de a-ti da seama de tine, de nivelul tau evolutiv. Prin punerea in practica a tehnicilor invatate aici, te vei focusa mai mult pe ceea ce doresti sa devii. In aceasta tabara iti voi arata ceea ce nu esti, pentru a invata Sa Fii.

Te acompaniez pana unde consideri ca ai nevoie, dar nu pentru a schimba lumea, ci pentru a-ti schimba obisnuintele, conceptele si ideile gresite. Asa vei scoate din tine versiunea cea mai buna de care sa te folosesti pe drumul tau evolutiv.

Pe toata perioada taberei maestrul Adinkarela iti va da indicatiile si tehnicile necesare pentru reconstructia ta din interior. Acestea te vor ajuta sa experimentezi si sa traiesti in fiecare moment un prezent diferit, dar real.

Vei fi surprins sa descoperi faptul ca ai trait pana acum intr-un labirint limitat, ca intr-o matrice malefica tip MATRIX. Acum te simti ca pe un pilot automat, executand ordine si actionand doar in sistemele bine stabilite de altii, unde tu nu existi, nu mai stii cine esti, nu te recunosti, nu stii ce faci sau ce ai de facut, ce este bine si ce nu este pentru tine.

Locatie: 
Bali, Indonezia.
Data: 
20/11/2016 to 30/11/2016